Förlag Futur släpper skräcknovellsamling

Pressrelease

Publiceringsdatum: 2024-06-13

Boksläpp
Förlag Futur, ett förlag på Österlen specialiserat på fantastisk litteratur, har idag glädjen att presentera novellsamlingen ”Från Lund till Lunnarp: Skånska skräcknoveller” av Sten Rosendahl. Denna samling innehåller tre fängslande skånska rysare, snyggt förpackade i det välkända Novellix-formatet och omfattar 64 sidor – perfekt för en stunds läsning på tåget eller stranden.

Om författaren
Sten Rosendahl är en svensk författare född i Stockholm och numera bosatt i Skåne. Han är mest känd för sin pågående klimatromanserie Stockholm 2300. Stens noveller rör sig ofta inom genrerna magisk realism, futuristisk fiktion, övernaturlig skräck och klassiska rysare.

Kontakt
För mer information om boken och hur du kan kontakta förlaget eller författaren, besök förlagets hemsida: https://forlagfutur.se/bocker/fran-lund-till-lunnarp/
149 Words

Nyårssignering!

Sten Rosendahl signerar på Espresso House Vasagatan 15 på nyårsdagen kl 13-15!

12 Words

Julrea!

Fram till jul rear vi ut Algblomning och Värmevåg för 100kr, två böcker för 150kr, alla priser är inklusive frakt!

25 Words

Sommarrea

Algblomning är på sommarrea både som storpocket och som e-bok i nätbokhandeln!

14 Words

Bok från nytt förlag

Det nystartade Förlag Futur släpper under hösten sin första titel: framtidsthrillern Algblomning av den roman-debuterande stockholms-författaren Sten Rosendahl. Den spännande historien blandar en deckarintrig i en futuristiskt Stockholm med profetior om både miljöfaror och virtuell verklighet.

Algblomning har funnits i en speciell förhandsutgåva under sommaren men lanseras officiellt på Bokmässan i Göteborg 28/9-1/10 och finns att beställa på Bokus med start 2 oktober.

75 Words